Saturday, 10 November 2012

Gigi oh gigi ;(

dah seminggu aku sakit gigi.. ni semua gara-gara takot nak jumpe dentist.. tap siyes kot aku memang tak suke jumpe dentist. bagi aku lebih baik jumpe hantu dari pegi jumpe dentist*amboi cakap besar, hantu ade depan mate baru koma!! tapi siyes saaaaakittt!!!! btw semalam baru jumpe dentist n beliau cakap makan ubat antibiotik ni selame seminggu dlu baru lah datang lagi.. adussss sakit tak terperi seminggu lagi dah kat utm la doc oi.. ee sabo je ler.. nasib baik beliau doc yang cantik lagi molek. sabo da sabo.. act beliau cakap gusi aku bengkak. even bengkak sikit pun kene tunggu sampai tak bengkak langsung.. tap btol la dah memang procedure die. tapi kenape time midsem break ni jgk lah sakitnye... hurm.. *muka berkerut>,<!!. nk gi google lah petua petua supaya dapat tahan sakit sebab makan ubat pun xjalan... nak cabut blom ajal gigi ni lag.. adoyai ingatkan putus cinta je susah hati.. uhuk..;(

No comments:

Post a Comment