Friday, 23 November 2012

Fizik Nukleus

antara buku yang aku buat rujukan
eseimen kedua yang berbentuk esei yang perlu aku buat.. adehh..*muka pening sambil terase sakit gigi.. haa.. lupe nak bagitau gigi aku telah selamat dengan jayanya dicabut oleh seorang Dr yang bagi aku tersangat lah baik dan comei, DR NOR ASHIKIN BTE SHARIF di Pusat Kesihatan(pk) UTM Skudai. Terima kasih dr kerana melayan baik saya dan staf yang bertugas haritu. betol lah kata BHAH(kawan sekelas) DR gg kat pk tu baik. ops ops.. panjang plak ucapan penghargaan ni.. bebrbalik pada tajuk asal heee.. tengah pening ni nak tulis pasal ape. 1000 patah perkataan kot. jeles bile tengok kawan2 post dekat mukabuku yang dorang dah siap mengarang.. ade yang lebih patah perkataan pun ade.. ade yang pening sebab lebih patah perkataan pun ade.. tapi aku?? hehe tengah pening nak tulis pasal ape.. haisshh kenape la dgn ko ni adda..*sambil merenung learning outcomes NUKLEAR PHYSICS.. Ya Allah.. permudahkan lah urusan pengarangan ku ini..*pengarangan??hehe betol la kot bm aku ni..;).

Setelah dipikir banyak kali sambil membuat draf, err draf ke?? cam contengan je.. hehe aku pilih tajuk paling awal skali iaitu kandungan dan kestabilan nukleus. mudah-mudahan lancarlah penulisan aku ni.. ciayok2!! da.. t habes boles main game.. hehe tetris je pn.. haha padahal minggu depan ade test2 dan quiz differential equation DE kot.. sebagai penutup aku nak ucapkan gud luck unt semua.. Assalamualaikum.. <3<3<3

2 comments:

  1. Anything that i can help you??ehehe..boring kott..

    ReplyDelete
  2. na.. edit lagi na blog ak ni.. letak twitter ngn fb.. alah buat cm ko tu..

    ReplyDelete