Thursday, 1 September 2016

berDEBU

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama betol x update blog ni.. hidup sebagai hidup sebagai mahasiswa postgraduate ni amat lah busy.. disamping ujian-ujian hidup yang perlu harungi.. namun Allah bagi jugak nikmat yang tak terhingga.. 

DEBU OH DEBU..
memang berhabuklah blog ni.. eheh nak cakap bersawang pun boleh. hihi.. haa tak lupa juga nak update dah jadi cikgu tuition hampir setahun untuk subjek addmath fizik dan matematik. so siapa-siapa yang ada soalan berkenaan subjek yang dimention boleh lah tanya :)

nak share pasal life tapi nanti lah.. rindu blog ni .. xoxo