Thursday, 1 September 2016

berDEBU

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
lama betol x update blog ni.. hidup sebagai hidup sebagai mahasiswa postgraduate ni amat lah busy.. disamping ujian-ujian hidup yang perlu harungi.. namun Allah bagi jugak nikmat yang tak terhingga.. 

DEBU OH DEBU..
memang berhabuklah blog ni.. eheh nak cakap bersawang pun boleh. hihi.. haa tak lupa juga nak update dah jadi cikgu tuition hampir setahun untuk subjek addmath fizik dan matematik. so siapa-siapa yang ada soalan berkenaan subjek yang dimention boleh lah tanya :)

nak share pasal life tapi nanti lah.. rindu blog ni .. xoxo

Sunday, 28 June 2015

UPSR

SPECIALLY DEDICATED to my beloved 'anak saudara'. abang kalau apa-apa abang tak paham soalan upsr bagitaw makdik ye. :)

Koleksi Nota dan Past Year UTM

Assalamualaikum.
dan selamat malam. lama dah tak menulis. berhabuk! nak upload nota-nota dan koleksi soalan tapi banyak sangat. so kepada yang mahu dan nak request soalan atau nota. (sains fizik). sila bagitaw ye :)