Friday, 22 March 2013

aku dalam DILEMA..

Assalamualaikum dan salam sejahtera..
susah hati betol bila penyakit kekonfiusan a.k.a dilema melanda diri. tak kena dengan time pulak tu kan. adoyai.-,- (esok ade KPP @ kursus pendidikan memandu --> bapak gua paksa daa) sekarang jarum jam sudah pukul 1.32 a.m. arghhh kenapelah aku terjaga dan bersemangat nak study time ni.. esok KPP lagi.. actually aku tengah bersemangat nak habeskan tutorial 1 thermodynamics err kawan2 aku dah start tuto 3 daa tapi aku baru bersemangat nak buat tuto 1.. weee . seteret(straight) kepada masalah aku tengah dilema same ade nak buat report atau tuto.. rasa macam nak buat dua-dua tak nak tido.. tapi... hurm :(... 

KRONOLOGI GAMBAR DILEMMA:-
ni la tuto thermo..


ni pulak result/data untuk report

gambar sebelah report takde kena mengena dengan entry

tajuk report bila di CLOSE-UP

takde kena mengena 1

tuto tuto tuto!!

takde kena mengena 2
sekian sahaja dilema kali ini.. 
*dilema yang poyo sgt!! haha 1st time rajin untuk sem ni.. hukhuk
p/s: ni lah jadinya kalau orang jarang rajin jadik serta buat-buat rajin :)

Saturday, 16 March 2013

projek cuti sem vs Nor Ashikin

salam..
kin post kali ni unt awk taw.. 
ni unt sy-->
list to do:
tgh berangan tgk sunset hee
  • sediakan makanan (mayb ayam o pape je yg boleh dibakar n meehun grng)
  • carik date yg sesuai
  • snap pic
  • sediakan unggun api he he (open burning)
  • aktiviti dating he he;)
nor ashikin  -->
list to do:
  • crik tmpt dating (rse yg P.G tu dah deal)
  • minimun yg berais
  • transport
  • klo boleh tikar/map hee
  • model unt bgambar
err yang laen2 list akan di update lagi... 



seharian bersama 2sscf/2 ep1

Assalamuailaikum dan salam..
even dah lame xupdate blog ni.. harini tanpa berlengah lagi juz nak upload gambar je.. menunjukkan sy xnak bpisah smlm!!!utm--> waterfallulutiram-->stulang(sate)-->karok(pkbox-4mic)-->utm we are awesome ;)!!





gambar2 laen akan di upload.. tunggu ditapis dlu :)