Saturday, 24 November 2012

songsangan kata membawa padah..

erm.. act ak tulis ni sempena ade sorang membe ni dapat nasihat yang xmembangun di salah satu laman sosial di laman sesawang tettt.. bukan ape.. tapi if nak bergurau pun agak-agak la.. awak tu perempuan, klo cakap dengan lelaki sopan je.. adehh sabo je la wahai kawan ku ye.. biase la tu. maybe banyak faktor tu kenape dia buat macam tu kat awak ye membe ku yang comei.. sabo sabo..(jeles mungkin) ni post memang unt ko je..xdek unt org lain haa.. lagi satu.. ni ayat yang selalu aku bagi taw dekat membe-menbe aku yang terlalu baik hati dengan org " ko melayan baik sape yang melayan ko elok je.. if nk ikot hati semua org mau lebih lapan sem blaja kt u ni.." hehe.. act aku pandai cakap je.. sedangkan aku sendiri pun susah nak praktik mende ni.. akhir kata untu ko.. aku copycat blek yang aku post kt fb tu... luv u.. x0x0 <3<3<3

  • cantik xsume nye cantik..
    hodoh xsemuanye hodoh..
    tap xsume cantik tu hodoh
    dan hodoh tu cantik..
    p/s:songsangan kata membawa padah
    Like ·  ·  · Promote

3 comments:

  1. alamak..ade orang puji aku comel ke??ehehe..

    ReplyDelete
  2. haah.. tu kire pujian membangun aku ar.. hehehe

    ReplyDelete
  3. Aku tak paham kenapa dia makin teruk ngan aku..ade je ayat yg mnyakitkan hati..

    ReplyDelete