Saturday, 23 November 2013

parodi macam cantik je macam comel je

Assalamualaikum,..
tak nak cakap banyak. tapi nak pesan lah dekat anak2 sedara cousin2 atau saudara terdekat. kalau nak post parodi kat utube pikir la banyak kali. jangan nak malukan makcik kamu mni haaaa. pape pun layan dulu lagu nasyid yang Oh! Media upload neh.. besttt..

ermm.. unt komen yang some of dr korg yang cakap lagi better cakap "macam cantik je macam comel je" kepada word yg lagi elok seperti memang ciptaan Allah mmg dah cantik lagi sempurna. dinasihatkan supaya think positive. hamba Allah yang cipta lagu ni buat lagu hasil kreatif idea dr video tu. so jangan lah nak kondem sgt. plus instead of pikir2 negatif.. cubalah hayati sepenuhnya.. dan amik yang positive.. lagi better kan :).. last word dr saya.. sememangya segala pujian itu milik mutlak Allah SWT, SUBHANALLAH..

No comments:

Post a Comment