Sunday, 3 November 2013

pandangan VS doa

Assalamuaalaikum.dah lame xupdate blog. kdg2 xdek idea nak update dan kdg2 bile ade idea malas la pulak nak update. tapi kalini tiba2 je terlintas nak update something. act nak post je dekat facebook. tapi macam panjang la pulak.

kalini pasal pandangan VS kata-kata (doa)

bile tengok org sexi. kdg2 hati akn terdetik ee sexinye mesti prangai pun zero
bile tengok org buat salah. kdg2 hati terdetik teroknye prangai.
bile tengok org buat itu ini yang negative kdg2 terdetik macam2 yg negative di hati.

dan apa salah kalau ubahkan detik negative tu kepada doa. atleast ade jugak perubahan dr hati. bukannye doa yg negative yang akan buatkan seseorg tu lagi trok.
kata2 walaupun dari hati.. itu adalah doa.

Akhir kata, semoga ak pun dapat buat benda yang sama.. amiinn..

No comments:

Post a Comment